2020

Klicka här för 2019

2020-09-26
Valpträff med Q-kullen spår och skott var det denna gången 4 hundar kom!
Vi startade med genomgång av vad man behöver sen kollade Jan av klöv intresset! Sen var det dags att prova på att spåra, medan de gjorde det pratade vi andra om stå träning mm under väntetiden.
När alla var klara var det lek för valparna och fika för oss tvåbenta!
Dagen avslutades med skott test det gick bra ingen brydde sig!
Tack alla som kom och för en trevlig dag! Tack också till Thomas och Maria Hultgren för hjälpen med fotograferingen!!!!!

20-08-29
Valpträff med P-kullen! Apportering var det denna gång, 2 hundar + Quita kom. Idag var vi på Sydängen för de hade lovat regn men som tur va blev inget! Först kollades dummy intresset, och om nosen är på, sen med upptag och avlämningar. Därefter sök och gå rakt typ ett ”linjetag#”! Nu äntligen var det dags lek och fika! Ännu en riktigt trevlig träff till ända! Tack alla som kom!

20-08-01
Första valpträffen för Q-kullen idag var det apportering som stod på agendan, 4 valpar kom tyvärr har vi ingen bild på Hilda när hon jobbar.
Jan testade dummy intresse, bärande och avlämning. Sedan fick han igenom hur man börjar att träna apportering med valpar! När det var gjort blev det lek för valparna och fika för oss tvåbenta! Tack alla som kom och för en trevlig dag!


20-07-19
Valpträff för N-, O-, P-kullen och Verona 3 st kom!
Först gick vi igenom vilka saxar och borstar som de behöver sedan trimmades en hund så de fick se före och efter trimning sen var det dags för dom att testa på själva! Tyvärr har vi ingen bild på Ida!
När detta var gjort var fikadags för dom tvåbenta och lek för de fyrbenta!
En väldigt trevlig dag blev det så klart!!!!


20-02-15
Första valpträffen för P kullen denna gången var det blodspår! Tack vare den milda vintern kunde vi gick det bra att spåra nu! 4 hundar kom så sammanlagt blev det 5 hundar med Quita! Samling med koll av klöv intresset först sedan spåra, i väntan på spåret visade jag (Chriistina) hur man börjar stå träna och det fanns också tid att ta upp ev problem det fanns inga så då blev det att prata och umgås istället.
Alla var jätte duktiga både hundar och förare. Nu var dags promenad med skott. Nu äntligen var det dags för lek för valparna och fika för oss 2 benta!
Tack för att ni kom och för en jätte trevlig dag! Ett STORT TACK till vår egen paparazzi Ulla Hedenskog!