2018

 

arrowGå bakåt ett steg


2018-12-01
M kullens andra träff med utställning. Det var 5 hundar anmälda men 4 som kom! Adventsutställningen arrangerades av Arvika BK i Arvika Ridhus. Där förklarade jag vad som skulle ske och vad som skulle tänka på! Både förare och hundar var jätte duktiga!! Alla fick Heders Pris (HP) och de blev placerade  hanar Ozzy 2:a, Taco 3:a och Kenzo 4:a och tikar Maja 2:a i klassen valpar 4-6 månader. En väldigt bra dag blev det och tack för att ni kom!
Ett STORT TACK till THOMAS HULTGREN som tog alla foton!

18-10-20
Första träffen för M kullen. Spår och skott var det idag 4 hundar kom. Jan berättade och visade vad man behöver ha för att spåra. Sen var det dags att få prova på själva medan de gjorde det med Jan passade jag (Christina) på att visa hur dom ska träna stå inför nästa träff. Väldigt roligt att se och träffa så duktiga hundar med förare. Det blev också tid för lek för de fyrbenta och fika för de tvåbenta. Ett stort TACK till Ulla som kom och var våran paparazzi för dagen.
Det var så roligt att träffa alla igen!00:00
--
/
--


2018-05-22
Femte träffen med L kullen med apportering. Det kom 3 hundar och Jan berättade lite om apportering och visade olika dummy innan det var dags att prova på. Först kollades om näsan var på och hittade en dummy som de inte vet finns där, sen om dom hämtaren kastad dummy och kommer tillbaka med den  och sen fick dom som ville kolla viltintresset. Det är så roligt att se på duktiga hundar och förare. Fika med pratstund var det också. Tack för en rolig dag och Ett stort TACK till Jennie som var så snäll och hjälpte oss!!!!


2018-04-22
Vi träffas här på Sydängen fjärde träffen med trimning. Först gick vi igenom vad man behöver för saxar, kammar och borstar. Sen trimmade vi Chilli så de fick se skillnaden på en otrimmad och trimmad hund. Sen var det dags att själva prova på. När det var klart var dags för fika och pratstund. Hoppas alla hade lika trevligt som jag!