2016

 

arrowGå bakåt ett steg


161126
2:a valpträffen för K kullen. Denna gången var vi på Arvika Ridhus och provade på utställning. Alla valpar var anmälda men av olika anledningar blev det 4 till slut. Först så samlades vi utanför stallet för att vi skulle få träffas i lugn och ro.

161126-vtmotet1
Edda, Mira, Frans och Signe

Sen gick vi gemensamt in i ridhuset, det är trångt och många hundar men alla skötte sig jättebra! Där fick de chansen att se hur det går till, prata med varandra och fika. Först ut var jag (Christina) med Frans, Annika hade tränat honom jätte bra så han fick ett HP. Sedan var det tjejernas tur, Ellie & Maria, Signe & Wilma och Edda & Hanne alla var jätte duktiga. Ellie & Signe fick HP och Signe blev BIR och Frans blev BIM. Lite bilder från utställningen!

Signe & Wilma blev BIG 4:a inte dåligt i debuten!!!! ETT JÄTTE GRATTIS TILL DOM!!!!!
161126-13birvalp

 


161008
1:a valpträffen för K kullen var vi här på Sydängen och gick igenom blodspår där de fick testa på och lägga ett eget om dom ville. Det kom 3 st denna gången. Som alltid när det är första träffen så är det mycket lek och bus också. Denna dagen var en riktigt kall och blåsig höstdag så det väldigt skönt att komma in i värmen och få sig lite fika innan vi avslutade med skottträning. Fast det var dåligt väder hade vi en väldigt trevlig dag!!!!!!


160925
På 3:e valpträffen för J kullen var vi i skogen denna gången var det apportering som vi visade och dom fick prova på. Först fick de dummy att prova och se om hundarna tog. Sen fick de testa ett sök i koppel för att se om näsan är på. Sist var det markering med dummy och klädd dummy med skinn och vingar. Fika hade vi naturligtvis och då fick hundarna lite passivitetsträning. Det var en väldigt varm och fin dag i skogen. Det var 6 valpar som kom. Som alltid hade vi en väldigt trevlig dag!!!!!


160710
2:a valpträffen för J kullen idag var det utställning på agendan. Den hade vi på Goldenklubben Värmlands Open Show i Värmlands Bro. 6 av valparna kom och ställde ut med lite olika resultat naturligtvis men alla var duktiga och gjorde så gott man kunde det är inte så lätt att få 6 månaders valpar att göra som man vill.
Ozzy & Jennie kom 2:a med HP och i valpfinalen kom de 4:a GRATTIS GRATTIS.
Maja & Ingela kom 4:a och Saga & Tina kom 5:a ett GRATTIS till dom också.
Tina hade med sin son Jörgen som startade med Gry i Barn med Hund för första gången och det gjorde han med bravur och blev 3:a. Ett stort grattis till honom!!!!! Vi testade också på Uppfödargrupp för första gången och där blev vi 2:a. Som vanligt hade vi en riktigt trevlig dag.


160416 Förmiddag
1:a valpträffen för J-kullen 6 st valpar kom! Vädret kunde vi ha önskat oss lite bättre för det var kallt och regnade!
Viltspår stod på agendan. Alla hittade klöven och var jätte duktiga. Tyvärr fick vi inte bilder av alla när de spårade. Denna gången fick vi ta skott träningen efter Kennelträffen och fikan fick bli på Kennelträffen denna gången!!!!!

 


 

160416 Eftermiddag
Kennelträff där 20 hundar kom så sammanlagt med våra hundar var det 25 Belutraceare på plats och vi var ca 30 tvåbeningar. Vädret var kallt och regnigt men inga sura miner för det!!!! Jag tycker vi hade en jätte rolig idag i alla fall!!!!!!
Det var Tipspromenad och Femkamp som aktivitet idag. Femkampen bestod av Föremålsintresse, Linförighet i form av bricka med vattenglas och slalom, Godissök, Plocka leksaker ur vatten och Tunnel. Medan det väntades på sin tur fanns det fika att få i hundhuset! Efter alla var klara med aktiviteterna åt vi en sen lunch tillsammans och hade lite prisutdelning lappen med vinnarna har försvunnit för mig så tyvärr kan jag inte redovisa dom!!!! Ett stort grattis ska dom ha!!!!!

"Lill" Ville (B. Entero) & Leif
”Lill” Ville (B. Entero) & Leif