2014

arrowGå bakåt ett steg

 

2014 12 27
Andra valpträffen för F kullen. Vi skulle ha varit 3 hundar men sjukdom kom i vägen. Denna gången gick vi igenom apportering. Vi fick ta korta pass med fika emellan för det var ganska kallt denna dagen, så några kort fick vi inga för batterierna la igen för oss. Trevligt hade vi i alla fall!

 

2014 09 20 Eftermiddagen
Kennelträff här på Sydängen. Det kom 15 hundar hit och våra egna 5 så det blev sammanlagt 20 Belutraceare! Underbart att få träffa alla!!!! Vi började vid 12.00 med att hälsa alla Välkomna och informera om dagen. Vi hade fyrkamp och tipspromenad. Vi avslutade dagen med sopplunch och prisutdelning. Fyrkampen vann Leo/Monica och Kia/Anette. Tipspromenaden vann Anki med 8 rätt och exakt summa i godisburken.
Detta kommer vi att göra fler gånger, helst skulle vi vilja göra det varje år men vi får satsa på vartannat år istället. Tyvärr blev det inga bilder på fyrkampen!

Jag hälsar välkomna och går igenom dagen
Jag hälsar välkomna och går igenom dagen

 


 

2014 09 20 Förmiddagen
Första valpträffen med F kullen. Som vanligt hade vi viltspår och skotträning.
Dagen började med att Jan gick igenom hur det går till, vad man behöver ha och vad som finns att köpa. Sedan var det dags att prova på, medan de väntade på sin tur tog vi upp eventuella frågor och problem. När alla provat på klart gick vi en liten promenad där Jan  fyrade av några skott. Alla klarade det jätte bra!!! Som vanligt är det alltid roligt att träffas!!!!! Nu var det bara att vänta på att Kennelträffen börjar.