2019

 

arrowGå bakåt ett steg

191019
Valpträff med N- & O-kullen med apportering denna gången 3 st mötte upp denna gång!
Först fick kolla om näsan var på, sedan var det dags att testa dummy intresse och till sist vilt intresset. Som vanligt var det en trevlig dag i skogen! Ett stort STORT TACK till Anki Harju som var med och hjälpte till!!!


19-09-07
Kennelträff var det idag! 19 hundar var anmälda 16 hundar var det som + våra egna 5! Dagens aktiviteter bestod av 4-kamp med Föremålsintresse (stol, tung dummy, ringnyckel och vanlig dummy), Linförighet (brick med vattenglas + hund i samma hand), Hopp och Tunnel. Tipspromenad hade vi också. Sen var det fika. Det var väldig troligt att träffa alla hundar med sina ägare! Denna gången kan vi i alla fall säga att vi hade tur med vädret för det spöregnade fram till 10 ungefär och vid 11 när det började visade sig solen men en skur fick vi på oss! Ett stort tack till våra funktionärer Anki, Maria, Jennie, Martina vid 4-kampen, Ulla i köket och vår alldeles ”egna paparazzi” Thomas Hultgren!! Tack till alla som kom!!!!!


19-06-29
Nu har N + O kullen haft sin 1:a valpträff idag var blodspår som gällde! I strålande sol och värme var det 6 valpar som kom! Jan berättade lite om vad man behöver för grejer och hur det går till! Sen var det dags att få prova på och medan de väntade på spåren så visade jag hur de skall träna in stå, pratade om att gå fint i koppel och vad man gör om valpen morrar när man ska ta saker från den! Så fort valparna spårat klart fick dom leka. När alla hade testat att spåra var det dags för skott träning som alla klarade galant! Vi avslutade dagen med fika! Tack alla som kom att ni hjälpte till att ta kort! Det var jätte trevligt!


2019-05-19
Valpträff med apportering på agendan för M kullen! Först kollade Jan av intresset och om näsan är på. Sen fick de testa enkel markering därefter var det dags för att testa sök och linjetag. Där Jan visade med Chilli & Cayenne hur man kan sända ut en hund rakt ut utan handtecken mm. Sist men inte minst var det dags att prova med vilt! Som vanligt blev det en trevlig dag i skogen! Måste också TACKA Jennie all hjälp och bilder & Ozzy som var med och visade en del moment!