2010

arrowGå bakåt ett steg

 

2010-01-16
Valpträff med C-kullen. Vi träffades här på Sydängen, trots mycket snö och kyla. Vi kollade valparna hur de reagerade på skott och tränade att stå på bord och bli hanterade. Jan provade lite apportering med dom. Sen blev det förstås lek för valparna och fika för oss tvåbenta.


2010-03-06
Valpträff med C-kullen där vi visade trimning. Vilka redskap man behöver och se skillnaden på trimmad & otrimmad hund. De som ville fick prova på själva. Under tiden fick valparna leka & utforska omgivningen. Vi var här på Sydängen. Lite fika var vi förstås tvungna att få!


2010-04-24
Valpträff med C-kullen. Denna gången visade Jan viltspår och alla fick prova på. Sen blev det trimning för de som inte kunde förra gången. Alla var med denna gången. Lek och Fika ingick naturligtvis. Det är alltid roligt att träffas.


2010-07-23
Valpträff med C-kullen. Med information inför funktionsbeskrivningen som vi ska ha den 28 augusti. Jan visade apportering både med dummy och vilt, som de sen fick prova på. Vi var tänkt att åka och bada men det var så kallt så vi la ner det. Ada löper för första gången så vi brydde oss inte om viltet på henne.


2010-09-04
Funktionsbeskrivning med C-kullen hade vi här på Sydängen. Tomas & Veronica var beskrivare. Vi hade strålande solsken hela dagen, det är bara ett nöje att vara ute och se hundarna jobba då. Först gick vi igenom land delen här. Sen tog vi paus med mat. Efter maten fick vi sätta oss i bilarna och åka ner till Rävöa, där vatten delen gick av stapeln.